Behandeling

Intake en onderzoek

Tijdens het eerste gesprek, de intake, verzamelen we zo veel mogelijk informatie. Door veel vragen te stellen en uw kind te observeren en onderzoeken proberen we een compleet beeld te krijgen van de situatie. Wat is uw hulpvraag? Welke motorische vaardigheden heeft uw kind? Eventueel raadplegen we ook de school, huisarts of andere betrokkenen.
 


Speciaal voor kinderen

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen … Gelukkig is fysiotherapie bij de Leeuwensprong geen straf! Het oefenmateriaal is speciaal ontwikkeld voor kinderen en wij weten hoe we kinderen moeten uitdagen en stimuleren. Terwijl uw kind plezier heeft in het bewegen, werkt hij of zij haast ongemerkt aan de motorische en zintuiglijke ontwikkeling en kan het dagelijks functioneren verbeteren. Waar nodig overleggen we met leerkrachten, artsen, of één van de andere professionals in kindertherapeutisch centrum De Leeuwensprong.

De rol van ouders

U bent een belangrijke schakel in een succesvolle behandeling. Wij betrekken u graag bij de ontwikkeling van uw kind. Tijdens de behandeling, of juist achteraf, soms aan de hand van video-opnames, informeren wij u over de vorderingen. Ook krijgt u adviezen voor thuis, op school en tijdens het sporten.

Zoeken

Gezocht: Kinderfysiotherapeut voor 16 uur per week.

Kinderfysiotherapie de Leeuwensprong zoekt een kinderfysiotherapeut i.o. die ons team wil komen versterken. Het is een vacature voor 16 uur, in elk geval op maandag met aan het eind van de dag ook...

Deel deze pagina:

De behandeling

Tips:

Direct aanmelden

Hoe lang duurt de behandeling?Dat is afhankelijk van de aard en de omvang van de klacht en de hulp die nodig is. Soms is alleen een advies al voldoende.

Veterschoenen


Veterschoenen geven meer steun dan instappers.

Meld u hier aanU kunt via de website eenvoudig aanmelden Klik op de onderstaande knop om direct naar ons aanmeldformulier te gaan.

De Leeuwensprong  •  Leeuwenburg 10  •  2804 WN Gouda  •  Tel: 0182 - 570404  •  E-mail: info@deleeuwensprong.nl

©2013 De Leeuwensprong | Design: ArcoWolf