aanmelden »

Behandeling

Intake en onderzoek

Tijdens het eerste gesprek, de intake, verzamelen we zo veel mogelijk informatie. Door veel vragen te stellen en uw kind te observeren en onderzoeken proberen we een compleet beeld te krijgen van de situatie. Wat is uw hulpvraag? Welke motorische vaardigheden heeft uw kind? Eventueel raadplegen we ook de school, huisarts of andere betrokkenen.
 

Speciaal voor kinderen

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen … Gelukkig is fysiotherapie bij de Leeuwensprong geen straf! Het oefenmateriaal is speciaal ontwikkeld voor kinderen en wij weten hoe we kinderen moeten uitdagen en stimuleren. Terwijl uw kind plezier heeft in het bewegen, werkt hij of zij haast ongemerkt aan de motorische en zintuiglijke ontwikkeling en kan het dagelijks functioneren verbeteren. Waar nodig overleggen we met leerkrachten, artsen, of één van de andere professionals in kindertherapeutisch centrum De Leeuwensprong .

De rol van ouders

U bent een belangrijke schakel in een succesvolle behandeling. Wij betrekken u graag bij de ontwikkeling van uw kind. Tijdens de behandeling, of juist achteraf, soms aan de hand van video-opnames, informeren wij u over de vorderingen. Ook krijgt u adviezen voor thuis, op school en tijdens het sporten.

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor ons klantenportaal kunt u dat doen via de onderstaande link.

Heeft u al een account en wilt u inloggen kunt u dat ook via de onderstaande link

Naar het klantenportaal

 

 

Heb je een vraag,

wacht niet en stuur ons een bericht