Wie zijn wij?

Bij De Leeuwensprong werken drie fysiotherapeuten: Monique, Iris en Marthe. Wij hebben ons gespecialiseerd tot kinderfysiotherapeut en behandelen alléén nog kinderen.

Monique Muijselaar: “Door hun continue ontwikkeling zijn kinderen een verrassende doelgroep. Ik kijk naar wat een kind laat zien, ieder kind is bijzonder. Mijn taak is om van daaruit verder te denken. Hoe kunnen we de situatie zo aanpassen dat een kind zich beter voelt en beter kan presteren? Hierbij betrek ik ook het gezin, de school en eventueel andere betrokkenen. Dit is juist bij meervoudige ontwikkelingsproblemen (neuropsychologisch, PDD-NOS, ADHD) van belang. Mijn ruime ervaring, sinds 1985, komt hierbij goed van pas. Tijdens de behandeling zijn kinderen snel op hun gemak en zorg ik dat ouders zich gehoord voelen. Een rustige maar uitdagende werkomgeving, zodat je ongestoord aan je doelen kunt werken!”

Iris Verstralen-van der Waal: “Kinderen zijn heel spontaan. De diversiteit in leeftijd en ontwikkelingsniveau maken het werk afwisselend. Ik vind het mooi om steeds weer bij te dragen aan een nieuwe sprong in hun motoriek. Soms zie ik kinderen met orthopedische afwijkingen van ‘bijna niets kunnen’ opklimmen tot ‘weer alles zelf doen’! Naast de reguliere behandelingen ben ik graag actief bezig tijdens Fitkids. Ik haal veel voldoening uit het werk met kinderen in het speciaal onderwijs. Ik vind het belangrijk dat zowel kinderen als ouders zich snel bij mij op hun gemak voelen. Plezier hebben in bewegen staat bij mij voorop!”

Marthe Overdijkink: "Graag stel ik mij even voor! Ik ben Marthe Overdijkink en sinds 6 april 2017 ben ik het team van kinderfysiotherapie de Leeuwensprong komen versterken. Ik ben in 2014 als fysiotherapeut afgestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam. Tijdens mijn fysiotherapie opleiding deed ik al ervaring op met de kinderfysiotherapie binnen het speciaal basisonderwijs en een revalidatiecentrum.
Na twee jaar te hebben gewerkt als algemeen fysiotherapeut ben ik mij gaan specialiseren in de kinderfysiotherapie. In de zomer van 2018 heb ik mijn diploma als kinderfysiotherapeut behaald. Wat ik het mooiste aan werken met kinderen vind is dat geen dag hetzelfde is en elk kind anders is. Ik zie het als een grote uitdaging om met kinderen en hun ouders te werken aan het doel dat ze willen bereiken. In sommige gevallen in samenwerking met andere personen die belangrijk zijn voor het kind. Ik ga altijd op zoek naar mogelijkheden en ik kijk niet alleen naar de onmogelijkheden van een kind. Tijdens de kinderfysiotherapie doe ik graag actieve oefeningen die (meestal) ook leuk zijn!"


Wij staan geregistreerd in het BIG-register en het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Deze registraties betekenen dat we de wettelijk beschermde titel kinderfysiotherapeut mogen voeren. Wij volgen verplicht bijscholingen en regelmatig lopen studenten kinderfysiotherapie stage in de praktijk.

BIG-nummer Monique Muijselaar:       69034529904

BIG-nummer Iris Verstralen:                    89908755304

BIG-nummer Marthe Overdijkink:        89918575104

Zoeken

Gezocht: kinderfysiotherapeut voor 16 uur per week

Gezocht: Kinderfysiotherapeut voor 16 uur per week.

Kinderfysiotherapie de Leeuwensprong zoekt, in verband met het vertrek van een collega, een kinderfysiotherapeut die ons team wil komen...

Deel deze pagina:

De behandeling

Tips:

Direct aanmelden

Hoe lang duurt de behandeling?Dat is afhankelijk van de aard en de omvang van de klacht en de hulp die nodig is. Soms is alleen een advies al voldoende.

Strijkkralen, ministeck ...


Kies met uw kind in groep 3 ook eens voor strijkkralen, ministeck en ander fijn materiaal.

Meld u hier aanU kunt via de website eenvoudig aanmelden Klik op de onderstaande knop om direct naar ons aanmeldformulier te gaan.

De Leeuwensprong  •  Leeuwenburg 10  •  2804 WN Gouda  •  Tel: 0182 - 570404  •  E-mail: info@deleeuwensprong.nl

©2013 De Leeuwensprong | Design: ArcoWolf