Wie zijn wij?

Bij De Leeuwensprong werken drie fysiotherapeuten: Monique, Iris en Mireille. Wij hebben ons gespecialiseerd tot kinderfysiotherapeut en behandelen alléén nog kinderen.

Monique Muijselaar: “Door hun continue ontwikkeling zijn kinderen een verrassende doelgroep. Ik kijk naar wat een kind laat zien, ieder kind is bijzonder. Mijn taak is om van daaruit verder te denken. Hoe kunnen we de situatie zo aanpassen dat een kind zich beter voelt en beter kan presteren? Hierbij betrek ik ook het gezin, de school en eventueel andere betrokkenen. Dit is juist bij meervoudige ontwikkelingsproblemen (neuropsychologisch, PDD-NOS, ADHD) van belang. Mijn ruime ervaring, sinds 1985, komt hierbij goed van pas. Tijdens de behandeling zijn kinderen snel op hun gemak en zorg ik dat ouders zich gehoord voelen. Een rustige maar uitdagende werkomgeving, zodat je ongestoord aan je doelen kunt werken!”

Iris Verstralen-van der Waal: “Kinderen zijn heel spontaan. De diversiteit in leeftijd en ontwikkelingsniveau maken het werk afwisselend. Ik vind het mooi om steeds weer bij te dragen aan een nieuwe sprong in hun motoriek. Soms zie ik kinderen met orthopedische afwijkingen van ‘bijna niets kunnen’ opklimmen tot ‘weer alles zelf doen’! Ik haal veel voldoening uit het werk met kinderen in het speciaal onderwijs. Ik vind het belangrijk dat zowel kinderen als ouders zich snel bij mij op hun gemak voelen. Plezier hebben in bewegen staat bij mij voorop!”

Mireille l'Herminez: "Ieder kind is anders en dat maakt het werk zo leuk. Ik vind het interessant en een uitdaging om voor elk kind de algemene én de eigen ontwikkeling zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Dit bereik ik graag samen met het kind zelf, de ouders en indien nodig met andere disciplines. Belangrijk is dat iedereen zich op zijn gemak voelt bij me. Op een leuke manier werk ik graag samen om het gevraagde doel te behalen. Naast de reguliere behandelingen werk ik ook aan huis, op speciaal onderwijs en verzorg ik Fitkids. Kinderfysiotherapie is meer dan alleen één op één behandelen, kinderfysiotherapie is ook ervoor zorgen dat kinderen kunnen sporten. Fitkids is een goede en leuke aanvulling op mijn werk. Deze variatie maakt mijn werk juist uitdagend en leuk.


Wij staan geregistreerd in het BIG-register en het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Deze registraties betekenen dat we de wettelijk beschermde titel kinderfysiotherapeut mogen voeren. Wij volgen verplicht bijscholingen en regelmatig lopen studenten kinderfysiotherapie stage in de praktijk.

BIG-nummer Monique Muijselaar:     69034529904

BIG-nummer Iris Verstralen:                  89908755304

BIG-nummer Mireille l'Herminez:       59916519404

Zoeken

Opening locatie Goverwelle

Per 9 september a.s. openen wij in Goverwelle een nieuwe locatie van Kinderfysiotherapie De Leeuwensprong. Samen met Logopedie Groene Hart en diëtstenpratijk Katinka de Nennie wordt dit dus de...

Deel deze pagina:

De behandeling

Tips:

Direct aanmelden

Hoe lang duurt de behandeling?Dat is afhankelijk van de aard en de omvang van de klacht en de hulp die nodig is. Soms is alleen een advies al voldoende.

Speelgoed in de box


Wissel speelgoed voor uw baby regelmatig, zorg dat de box niet helemaal vol ligt.

Meld u hier aanU kunt via de website eenvoudig aanmelden Klik op de onderstaande knop om direct naar ons aanmeldformulier te gaan.

De Leeuwensprong  •  Leeuwenburg 10  •  2804 WN Gouda  •  Tel: 0182 - 570404  •  E-mail: info@deleeuwensprong.nl

©2013 De Leeuwensprong | Design: ArcoWolf