aanmelden »

Wie zijn wij?

Monique en Iris

Bij De Leeuwensprong werken twee fysiotherapeuten: Monique en Iris. Wij hebben ons gespecialiseerd tot kinderfysiotherapeut en behandelen alléén nog kinderen.

Monique Muijselaar:

"Door hun continue ontwikkeling zijn kinderen een verrassende doelgroep. Ik kijk naar wat een kind laat zien, ieder kind is bijzonder. Mijn taak is om van daaruit verder te denken. Hoe kunnen we de situatie zo aanpassen dat een kind zich beter voelt en beter kan presteren? Hierbij betrek ik ook het gezin, de school en eventueel andere betrokkenen. Dit is juist bij meervoudige ontwikkelingsproblemen (neuropsychologisch, PDD-NOS, ADHD) van belang. Mijn ruime ervaring, sinds 1985, komt hierbij goed van pas. Tijdens de behandeling zijn kinderen snel op hun gemak en zorg ik dat ouders zich gehoord voelen. Een rustige maar uitdagende werkomgeving, zodat je ongestoord aan je doelen kunt werken!”

Iris Verstralen-van der Waal:

“Kinderen zijn heel spontaan. De diversiteit in leeftijd en ontwikkelingsniveau maken het werk afwisselend. Ik vind het mooi om steeds weer bij te dragen aan een nieuwe sprong in hun motoriek. Soms zie ik kinderen met orthopedische afwijkingen van ‘bijna niets kunnen’ opklimmen tot ‘weer alles zelf doen’! Ik haal veel voldoening uit het werk met kinderen in het speciaal onderwijs. Ik vind het belangrijk dat zowel kinderen als ouders zich snel bij mij op hun gemak voelen. Plezier hebben in bewegen staat bij mij voorop!”

Kwaliteitsregister Fysiotherapie

Wij staan geregistreerd in het BIG-register en het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie. Deze registraties betekenen dat we de wettelijk beschermde titel kinderfysiotherapeut mogen voeren. Wij volgen verplicht bijscholingen en regelmatig lopen studenten kinderfysiotherapie stage in de praktijk.

BIG-nummer Monique Muijselaar:
69034529904

BIG-nummer Iris Verstralen:
89908755304

Aanmelden

Wilt u zich aanmelden voor ons klantenportaal kunt u dat doen via de onderstaande link.

Heeft u al een account en wilt u inloggen kunt u dat ook via de onderstaande link

Naar het klantenportaal

 

 

Heb je een vraag,

wacht niet en stuur ons een bericht