Samenwerking

Kennis delen

Wij zitten in  kindertherapeutisch centrum De Leeuwensprong. Hier zijn vijf praktijken gevestigd, die allemaal gericht zijn op kinderen. Alle kennis die we hiermee binnen handbereik hebben, kunnen we wanneer nodig inzetten bij de behandeling van uw kind. Als er naast fysiotherapie bijvoorbeeld ook logopedie nodig is, kunt u in hetzelfde gebouw terecht.

In kindertherapeutisch centrum de Leeuwensprong vindt u, naast ons, de volgende praktijken:

Combinatiebehandeling

Soms geven we ook conbinatiebehandelingen, meestal samen met de logopedist.  In deze gecombineerde behandelingen kan een kind oefenen in het omzetten van taal in motorisch handelen,of is juist het motorische handelen een middel om te komen tot taal. 

 

Samenwerking met  fysiotherapiepraktijk ‘FysioVisiq’ op het gebied van orthopedische klachten bij kinderen. 

Kinderfysiotherapiepraktijk De Leeuwensprong en fysiotherapiepraktijk FysioVisiq werken samen op het gebied van orthopedische klachten bij kinderen/jeugdigen van 8 tot 18 jaar.

De Leeuwensprong heeft veel kennis op het gebied van motorische stoornissen, problemen met houding, spieren en gewrichten, maar ook complexere ontwikkelingsstoornissen.

FysioVisiq is een praktijk voor fysiotherapie en heeft veel ervaring met  8 tot 18 jarigen met (sport) orthopedische klachten aan het houding- en bewegingsapparaat.

De samenwerking bestaat uit het gezamenlijk beoordelen van orthopedische klachten bij kinderen met een aangeboren of verkregen aandoening van het houding- en bewegingsapparaat.

U kunt bij ons terecht met of zonder verwijzing van een huisarts of specialist.

 

Contact:

FysioVisiq                            De Leeuwensprong

0182-533833                    0182-570404

info@fysiovisiq.nl            info@deleeuwensprong.nl

  

Zoeken

Gezocht: Kinderfysiotherapeut voor 16 uur per week.

Kinderfysiotherapie de Leeuwensprong zoekt een kinderfysiotherapeut i.o. die ons team wil komen versterken. Het is een vacature voor 16 uur, in elk geval op maandag met aan het eind van de dag ook...

Deel deze pagina:

De behandeling

Tips:

Direct aanmelden

Hoe lang duurt de behandeling?Dat is afhankelijk van de aard en de omvang van de klacht en de hulp die nodig is. Soms is alleen een advies al voldoende.

Balspel


Flesjes water omgooien met een bal is goed voor de ooghandcoördinatie.

Meld u hier aanU kunt via de website eenvoudig aanmelden Klik op de onderstaande knop om direct naar ons aanmeldformulier te gaan.

De Leeuwensprong  •  Leeuwenburg 10  •  2804 WN Gouda  •  Tel: 0182 - 570404  •  E-mail: info@deleeuwensprong.nl

©2013 De Leeuwensprong | Design: ArcoWolf