Voor wie?

Kinderfysiotherapie

Van pasgeboren tot bijna volwassen: alle kinderen van 0 tot 18 jaar zijn welkom in onze praktijk voor kinderfysiotherapie. Zowel bij chronische aandoeningen als acute problemen biedt De Leeuwensprong een passende behandeling.

Fysiotherapie is zinvol bij uiteenlopende klachten. Denk bijvoorbeeld aan afwijkingen in de motoriek, problemen met de houding, spieren of gewrichten, maar ook complexe ontwikkelingsstoornissen.

Iris Verstralen heeft zich gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van kinderen met functiestoornissen van de bekkenbodem. Specifiek zijn dit kinderen met zindelijkheidsproblemen waarbij ze overdag en/of ’s nachts urine verliezen, ontlasting verliezen of het hebben van obstipatieklachten.

In veel gevallen zal een arts of medisch specialist uw kind doorverwijzen, maar u kunt zich ook zonder verwijzing bij ons aanmelden. Twijfelt u of fysiotherapie uw kind kan helpen? Bel ons op om te overleggen.Revalidatie

Na een ongeluk of ziekte is het soms nodig om spieren te versterken of bewegingen opnieuw aan te leren. Met onze revalidatietrainingen gaat uw kind actief aan de slag om weer zo goed mogelijk te functioneren. Wij geven deze trainingen op maat in de praktijk en in een fysiosportcentrum.

Zoeken

UPDATE mbt Coronmaatregelen: wij blijven open!

Onze praktijk blijft gelukkig gewoon open! Houdt bij uw bezoek aan de praktijk wel rekening met de maatregelen die wij reeds namen.

Alleen Fitkids zal tot nader bericht niet doorgaan.

Heeft...

Deel deze pagina:

De behandeling

Tips:

Direct aanmelden

Hoe lang duurt de behandeling?Dat is afhankelijk van de aard en de omvang van de klacht en de hulp die nodig is. Soms is alleen een advies al voldoende.

Wisselende ondergronden


Lopen over wisselende ondergronden (gras, zand, houtsnippers) stimuleert de balans.

Meld u hier aanU kunt via de website eenvoudig aanmelden Klik op de onderstaande knop om direct naar ons aanmeldformulier te gaan.

De Leeuwensprong  •  Leeuwenburg 10  •  2804 WN Gouda  •  Tel: 0182 - 570404  •  E-mail: info@deleeuwensprong.nl

©2013 De Leeuwensprong | Design: ArcoWolf