Actueel

Medical taping

Monique heeft zich geschoold in Medicaltaping voor kinderen. Een effectieve methode vooral bij sportblessures maar ook o.a. houdingscorrectie, meestal ter ondersteuning van de oefentherapie.


Zindelijk worden: een probleem?

Collega Iris heeft zich gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van kinderen met functiestoornissen van de bekkenbodem. Specifiek zijn dit kinderen met zindelijkheidsproblemen waarbij ze overdag en/of ’s nachts urine verliezen, ontlasting verliezen of het hebben van obstipatieklachte

Lees verder

Test voor kinderen met het Syndroom van Down

Iris verzorgd ook de kinderfysiotherapie op ZMLK-school ‘de Ark’. Onder andere in dit kader volgde zij: “Basismotorische Vaardigheden voor Kinderen met het Syndroom van Down”(BVK)

 

 

Lees verder

Zoeken

Zindelijk worden: een probleem?

Collega Iris heeft zich gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van kinderen met functiestoornissen van de bekkenbodem. Specifiek zijn dit kinderen met zindelijkheidsproblemen waarbij ze...

Deel deze pagina:

De behandeling

Tips:

Direct aanmelden

Hoe lang duurt de behandeling?Dat is afhankelijk van de aard en de omvang van de klacht en de hulp die nodig is. Soms is alleen een advies al voldoende.

Sabbelen op de vingers


Sabbelen op de vingers is goed voor de ontwikkeling van uw baby.

Meld u hier aanU kunt via de website eenvoudig aanmelden Klik op de onderstaande knop om direct naar ons aanmeldformulier te gaan.

De Leeuwensprong  •  Leeuwenburg 10  •  2804 WN Gouda  •  Tel: 0182 - 570404  •  E-mail: info@deleeuwensprong.nl

©2013 De Leeuwensprong | Design: ArcoWolf