Fitkids

Een chronische ziekte of beperking en toch lekker sporten? Fitkids maakt het mogelijk! Onder begeleiding van de kinderfysiotherapeut krijgt uw kind plezier in bewegen. In een stimulerende omgeving werkt hij of zij in eigen tempo aan spierkracht en uithoudingsvermogen. Kijk ook op www.fitkids.nu.

Waar?

Voor kinderen van 12 tot 18 jaar zijn er Fitkidstrainingen in de trainingsruimten van Fysiovisiq aan de Lekkenburg 2 in Gouda. Jongere kinderen, van 6 tot 12 jaar, bieden wij Sport en Spel in gymzaal ‘Het Vlot’, Oosthoef 1 in Gouda.

Aanmelden

Aanmelden gaat eenvoudig via het online  aanmeldformulier. Ook zijn wij tijdens kantooruren telefonisch bereikbaar via 0182-570404.

En daarna?

Het Fitkidsprogramma duurt één jaar. Tijdens deze trainingen (her)ontdekt uw kind het plezier in sporten. Het zou jammer zijn om na Fitkids weer te stoppen met bewegen, dus wij moedigen doorstroming naar een andere sportactiviteit aan. Informeer naar geschikte (aangepaste) sportclubs in de buurt! Of kijk op  http://www.aangepastsportenzuidholland.nl

Bij Fysiovisiq is nu ook een trainingsgroep voor jongeren vanaf ongeveer 14 jaar. De Leeuwensprong werkt samen met Fysiovisiq en biedt waar nodig extra begeleiding.

 

Zoeken

Sluiting tot nader bericht

Naar aanleiding van de persconferentie van vanavond is onze praktijk gesloten tot nader bericht.

Wel zijn we telefonisch en via mail bereikbaar voor uw vragen. 

Wij behandelen alleen nog als...

Deel deze pagina:

De behandeling

Tips:

Direct aanmelden

Hoe lang duurt de behandeling?Dat is afhankelijk van de aard en de omvang van de klacht en de hulp die nodig is. Soms is alleen een advies al voldoende.

Speeltuintjes


Zoek in de buurt steeds wisselende speeltuintjes op.

Meld u hier aanU kunt via de website eenvoudig aanmelden Klik op de onderstaande knop om direct naar ons aanmeldformulier te gaan.

De Leeuwensprong  •  Leeuwenburg 10  •  2804 WN Gouda  •  Tel: 0182 - 570404  •  E-mail: info@deleeuwensprong.nl

©2013 De Leeuwensprong | Design: ArcoWolf